Logo

Amerikanske pandekager med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 30 stk

Pandekager:
225 g hvedemel
75 g boghvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 æg
5 dl kærnemælk
12 spsk majsolie

Melet blandes med bagepulver, natron, sukker og salt.
Æggene piskes sammen med kærnemælk og olie og røres i melblandingen.
Bages til små tykke pandekager med diameter som et ølglas.

Fyld:
250 g røget laks
1 rødløg
2 1/2 dl cremefraiche
1 spsk frisk dild
2 spsk reven peberrod
1 tsk citronsaft

Laks, løg og dild håndhakkes helt fint og blandes sammen med cremefraiche og peberrod så det stadig er tykt. Smages til med citron, salt og peber.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.434 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Råmarineret laks TahitienneEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gedemousse med skovsyresauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke florentinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber i geleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os