Logo

Amerikanske pandekager med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
ca. 30 stk

Pandekager:
225 g hvedemel
75 g boghvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 æg
5 dl kærnemælk
12 spsk majsolie

Melet blandes med bagepulver, natron, sukker og salt.
Æggene piskes sammen med kærnemælk og olie og røres i melblandingen.
Bages til små tykke pandekager med diameter som et ølglas.

Fyld:
250 g røget laks
1 rødløg
2 1/2 dl cremefraiche
1 spsk frisk dild
2 spsk reven peberrod
1 tsk citronsaft

Laks, løg og dild håndhakkes helt fint og blandes sammen med cremefraiche og peberrod så det stadig er tykt. Smages til med citron, salt og peber.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.359 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hytteret med rejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med kyllingHer er en tarteletopskrift med klassisk fyld. Med kyllingebryst i stedet for en hel...
• Kartoffelchips med honningmayonnaise og tatar af matjes og laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Gulerodskage / Bradepandekage - lav fedt %Her er opskriften på en lækker kage der kan laves i bradepande. Kagen er med lavt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os