Logo

Amerikanske pandekager med røget laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca. 30 stk

Pandekager:
225 g hvedemel
75 g boghvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk natron
1 tsk sukker
1 tsk salt
2 æg
5 dl kærnemælk
12 spsk majsolie

Melet blandes med bagepulver, natron, sukker og salt.
Æggene piskes sammen med kærnemælk og olie og røres i melblandingen.
Bages til små tykke pandekager med diameter som et ølglas.

Fyld:
250 g røget laks
1 rødløg
2 ½ dl cremefraiche
1 spsk frisk dild
2 spsk reven peberrod
1 tsk citronsaft

Laks, løg og dild håndhakkes helt fint og blandes sammen med cremefraiche og peberrod så det stadig er tykt. Smages til med citron, salt og peber.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 5.785 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her