Logo

Andebryst, honning-timianstegt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
5 stk andebryst
Honning
Timian
Valnødder

Andebrysterne ridses i fedtlaget og smøres med honning og hakket timian. Steges herefter i ovnen ved 180ºC i 15-18 min. og hviler herefter 15 min.

Anretning: Anden skæres i tynde skiver, anrettes på tallerken, saucen. (fx. Sauce Orange) hældes over anden, valnødder ristes og drysses rundt om anden.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Baconbrød med porreEn hurtig og nem ret med bacon, som er perfekt som forret eller som let mellemmåltid.
• PepinostarterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bruschetta med champignon, ost og persille - en god grøn forretBruschetta kan laves i en håndevending, og kan serveres både som tilbehør til kødet, som...
• Autumn Spring, det lokale hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os