Logo

Antipasta mistro

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g frosne grønne bønner
1 spsk olie
1 spsk vand
1 tsk vineddike
1/4 tsk salt
1/4 tsk sennep
1 rød eller grøn peber
1-2 tomater
Lidt finthakket løg
4 skiver landskinke
6-8 oliven

Bønnerne optøs.
Olie, vineddike, salt og sennep piskes sammen og hældes over bønnerne.
Marineres et par timer.
Peberen skæres i strimler, tomater i både.
Forretten arrangere portionsvis eller på et fad.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med fiskestuvning - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kammuslinger med grillet avocado og papaya-vinaigretteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskerogn med agurksalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SvesketrifliDesserten er en trifli af marinerede svesker og en kogt vaniljecreme med ristede...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os