Logo

Andesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Andesuppe 

 

Andesuppe smager fantastisk. Suppen her er kogt på et andeskrog og serveres med friske nudler og krydderurter. Prøv suppen som en dejlig varmende aftensmad i vinter og juletiden.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 8 pers. Denne opskrift er nem

 

# Ingredienser

Suppe:

1 stk. andeskrog

1 smule vand

4 spsk. fishsauce

1 dl soya

1 håndfuld ender og kanter fra grønsager

2 stængler citrongræs

5 g frisk ingefær

2 store løg

 

Til servering:

1 pakke friske nudler

1 håndfuld urter til suppen

1 smule chili efter smag

1 smule friske grønsager

(Gulerod, forårsløg, spinat, bok choi etc.)

 

* Tilberedning

Hak skroget i lidt mindre stykker, kom det i en egnet gryde med alle de ender og kanter af grønsager og alle krydderurter du kan finde frem, og som du ellers har brugt til anderetterne, samt resten af ingredienserne.

Kog sagte til suppen er kraftig.

Si den og server med opblødte nudler, masser af tyndskårne grønsager, chili og krydderurterne. 

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 169 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KrikandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Andelår med æbler, løg og sveskerSteg andelårene i en stegepose, så saft og kraft bevares og saucen får en intens smag af...
• Braiserede andelår med rispilafEn god simreret med andelår serveret med en krydret risblanding med tranebær
• Glaserede æbler - slikæblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!