Logo

Artiskokbunde med tatar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

250 g skært oksekød - skrabet eller hakket
1 lille løg
salt, peber
1 æg
persille
8 artiskokbunde (fra dåse)

 
Bland tatarkødet med finthakket løg, salt, peber, æg og persille.
Smag til.
Lad artiskokbundende dryppe godt af.
Fyld dem med oksekødet.
Drys med persille.
Stil dem i ovnen ved 250ºC i ca. 5 min.
Serveres med franskbrød eller rugbrød og smør.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.069 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gravad laks med melon- og avocadosalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Snegletærter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• HaydariEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flødeis med karamelliseret baconEn overraskende og lækker is med små stykker bacon i. Hvis du synes, at det er for vildt,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os