Logo

Artiskok med æggesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Artiskok med æggesalat


Artiskokken er en tidselagtig staude, hvis blomsterhoveder både er yderst dekorative og smager himmelsk.

Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

2 store artiskokker

½ citron

5 stk hel sort peber

2 hårdkogte æg

2 spsk mayonnaise

2 spsk cremefraiche

1 tsk dijonsennep

frisk basilikum

salt og peber

 

Tilbehør: brød

*

SKÆR stok og top af artiskokkerne, og kog dem møre i letsaltet vand med citronskiver og hele peberkorn i ca. 20 min.

 

PIL og hak de hårdkogte æg.

Rør dem sammen med mayonnaise, cremefraiche, sennep, hakket basilikum, salt og friskkværnet peber.

 

TAG artiskokkerne op, og vend bunden i vejret, så vandet kan løbe af.

Åbn bladene let, og fjern de inderste blade.

Skrab trådene af bunden med en ske, og læg artiskokkerne på to tallerkener.

Fyld æggesalaten i artiskokkerne og server med brød.

 

TIPS: Artiskokkerne spises ved at trække bladene af ét ad gangen, evt. dyppe dem i dip, og trække kødet af med tænderne.

 

Artiskok med æggesalat


Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.990 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her