Logo

Artiskokker dampet med urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 soltørrede tomater
4 små artiskokker
3-4 fed hvidløg
1/2 dl olivenolie
1 skalotteløg
2 forårsløg
1 gulerod
1 stilk bladselleri
1 1/2-2 dl grønsagsbouillon

Tomaterne udblødes et par timer og hakkes fint. Stilkene skæres af artiskokkerne, og de koges 20 min.
Hvidløgene hakkes og svitses i olien sammen med de hakkede tomater og det kakkede skalotteløg. Forårsløgene skæres i mindre stykker og tilsættes.
Bouillonen hældes ved og artiskokkerne sættes ned i urterne. Der tilsættes et drys salt og peber, og artiskokkerne simrer endnu 10-15 min. med urterne.
Artiskokkerne er kogt, når man kan hive et af de midterste, inderste blade af. Hvis der koger for meget bouillon væk, tilsættes mere væde.
Artiskokkerne anrettes portionsvis med urterne. Brød serveres til..
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.868 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bruchetta Bruchetta stammer oprindeligt fra Italien. De spises som regel til forret men kan også...
• Rejer à la Italien En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citroner med tunsalatCitronerne er fyldt med en cremet tunsalat. Perfekt til påskefrokosten eller som en lækker...
• BlommeparfaitEn parfait er en slags is og kan laves med mange ingredienser. Den mest simple er en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os