Logo

Asparagi alla milanese

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

2 kg hvide asparges
salt
100 g smør
4 æg
50 g friskreven parmesan

Skræl asparges og skær roden af ca. 3 cm oppe. Lav 2 bundter asparges og bind dem op med lidt køkkensnor. Kog dem med spidserne opad i ca. 15-20 minutter i letsaltet vand. Tages op og fordeles jævnt på 4 tallerkener. Smelt halvdelen af smørret i en pande og slå æggene ud i den smeltede smør. Æggene laves til spejlæg. Tilsæt den resterende smør efter et kort øjeblik. Asparges drysses med parmesan og æg lægges over. Dryp smeltet smør henover.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blåmuslinger dampet i mørkt øl og spidskommenBlåmuslinger kan i dag købes hos fiskehandlere og større supermarkeder, så det er let at...
• Rejecocktail 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Champignon med gedeostedipEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Banyuls med hvid chokolade og jordbærSpændende dessert med banyulsboller serveret i kræmmerhus samt hvid chokolademusse,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os