
 
Lakseruller med æg til forret. Nemt på 15 minutter. Opskrift
på lakseruller med æg, smøreost og dild.  Så nemt!
Til 1 person. Tilberedningstid: 20 min. Bagetid: 8 min. Ikke
fryseegnet 
 
#
25 g
Philadelphia light 
40 g røget
laks 
1 æg 
25 g drænet yoghurt, max 7% 
1 tsk sennep 
1 tsk hvedemel 
salt og peber 
dild 
30 g brød 
*
 
Del ægget i blomme og hvide. 
Pisk æggeblommen sammen med yoghurt, sennep, mel, salt og
peber. 
Pisk æggehviden stiv og vend den i massen. 
Bred ud i et jævnt tyndt lag på et stykke bagepapir på en
bageplade. 
Bag ved 180 °C i ca. 8 minutter. 
 
Tag ud og køl af. 
Smør Philadelphia på og læg laks henover. 
Klip masser af dild over. 
Rul sammen til en roulade, skær i skiver og server med brød
til. 
 
TIP 
Laksen kan udskiftes med skinke. Hvis du laver rullen i
forvejen, rulles den stramt i bagepapir eller køkkenfilm, så den er nem at
skære i pæne skiver. 
 
Kalorier: 316 kcal. Protein 22 g (28%) Kulhydrat 21 g (28%) Fedt
16 g (44%)  Kostfibre 2 g.