Logo

Asparges med andehjerter samt pistacie coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
grillede med sort sesam

10 stk Grønne asparges
10 g Sort sesam (knust)
6 stk Andehjerter
120 g Pistacienødder
1 dl Oliven olie
4 stilke Anis isop
15 g Tørret brød (som er ristet i smør til brunt)

De grønne asparges renses og pensles med olivenolie og krydres med sort sesam hvorefter de grilles til de er færdige. Den samme proces gøres med ande hjerterne. Pistacienødderne bages i ca. 4 min og blendes med olivenolien til en glat homogen konsistens tilsmages med salt.
Det hele anrettes og drysses med tørret brød og anis isop…
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.997 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blomkål, marokkanskPrøv denne lækre ret med blomkål lavet på marokkansk maner. Retten laves blandt andet med...
• Pocheret østers i mandelmælk med citronolie og brøndkarseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cajun scampiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med kokos- og orangekaramelSpændende dessert hvor bananer drysses med karamel og grilles ved direkte varme. Severes...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os