Logo

Asparges med andehjerter samt pistacie coulis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
grillede med sort sesam

10 stk Grønne asparges
10 g Sort sesam (knust)
6 stk Andehjerter
120 g Pistacienødder
1 dl Oliven olie
4 stilke Anis isop
15 g Tørret brød (som er ristet i smør til brunt)

De grønne asparges renses og pensles med olivenolie og krydres med sort sesam hvorefter de grilles til de er færdige. Den samme proces gøres med ande hjerterne. Pistacienødderne bages i ca. 4 min og blendes med olivenolien til en glat homogen konsistens tilsmages med salt.
Det hele anrettes og drysses med tørret brød og anis isop…
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.925 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Maskeret blomkålopskrifter til travle hverdage og festlige sammenkomster. Det maskerede blomkålshoved er...
• Ballotine af perlehøneBallotine de Pintade, eller på dansk Ballotine af perlehøne. Retten serveres eventuelt med...
• Pighvar med pesto og saltmarinerede urterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosis med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os