Logo

Asparges med dilddressing

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
20 hvide asparges

Dressing:
2 dl cremefraiche 18%
2 spsk mayonnaise
1 spsk hakket dild
1 tsk hakket esdragon eller 1/2 tsk tørret
1/2 tsk vineddike
1/2 tsk salt
peber
3 hårdkogte æg

De træede ender skæres af, og aspargesene lægges skråt i en gryde med letsaltet kogevand. Hovederne bør ikke være dækket af vand. De koges i ca. 8-10 min og drypper af og lægges på et fad. Æggene hakkes og drysses over aspargesene.

Ingredienserne til dressingen røres sammen og serveres til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Asparges med lakserogn og æggecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Minipandekager med syltet laks En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blinis demidoffBlinis demidoff er en del af menuen i Babettes Gæstebud. Retten består af blinis serveret...
• AnanaschipsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os