Logo

Asparges med friske kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

12 asparges
4 kammuslinger

Court-bouillon:
3,5 dl hvidvin
2 dl vand
½ gulerod
1 løg
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 stilkbladselleri
2 skiver citron
salt
hele sorte peberkorn

Sauce:
3 dl courtbouillon
1 knsp.karry
10 stilke safran (1 knsp)
150 g usaltet smør
2 spsk cremefraiche 18%

Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter.

Saucen:
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl
Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.

Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.

Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.908 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her