Logo

Asparges med friske kammuslinger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
12 asparges
4 kammuslinger

Court-bouillon:
3,5 dl hvidvin
2 dl vand
1/2 gulerod
1 løg
1 skalotteløg
1 fed hvidløg
1 stilkbladselleri
2 skiver citron
salt
hele sorte peberkorn

Sauce:
3 dl courtbouillon
1 knsp.karry
10 stilke safran (1 knsp)
150 g usaltet smør
2 spsk cremefraiche 18%

Ingredienserne til court-bouillonen koges sammen i 20 minutter.

Saucen:
Til karryen til court-bouillonen den skal koge ind til 1 dl
Aspargesene koges, 3 minutter for de grønne og 4-5 minutter for hvide asparges. Med den korte kogetid bevarer aspargesene deres sprødme.

Kammuslingerne krydres med salt og peber, steg dem kort på en hed pande.

Aspargesene og kammuslinger anrettes på tallerknerne, fordel saucen over dem.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.049 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med jomfruhummer og aspargesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Karry-startmadenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tun - LagkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Tekage, BentesSelvom der kagen hedder en tekage er der ikke te i kagen, men måske hedder den sådan fordi...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os