Logo

Asparges med parmesanost og krydderurtesmør

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 bdt grønne asparges
bl. krydderurter fx. dild, estragon og bredbladet persille
25 g smør
friskrevet parmesanost
salt og peber

Rens aspargeserne og skær den nederste grove del af.

Damp dem i en gryde med letsaltet kogende vand i 3 - 4 minutter.

Anret dem på to tallerkener.

Smelt smørret med fintsnittede krydderurter og kom det henover aspargeserne.

Server med friskrevet parmesanost.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.490 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kæmperejer med chili og persilleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ørred med fennikel og tomat En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lakseterrine med fersk og røget laksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbær- og rabarbersorbet rørt med råcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os