Logo

Asparges og Pasta

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
400 g pastasløjfer
400 g grønne asparges
1 bdt forårsløg
150 g røget mørbrad
150 g basilikumtapenade

Kog sløjferne i saltet vand. Tilsæt asparges skåret i mindre stykker og forårsløgene de sidste 3 min.
Gem lidt af vandet. Hæld det gennem sien og tilbage i gryden . Tilsæt mørbrad i strimler og cremetapenade og lidt af kogevandet. Smag til og server straks.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krabbe, smørstegt og varmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Vandbakkelser med flødekaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Laksemousse med kørvel-creme En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Isbombe MarquiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os