Logo

Avocado med krabbekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 avocado
200 g krabbekød fra ds
2 stilke blegselleri
6 radiser
1 skalotteløg
3 spsk citronsaft
3 spsk estragoneddike
salt og peber
salatblade
Dressing:
1/2 dl kærnemælk
1 æggeblomme
1 tsk tomatpuré

Pil avocadoen og skær kødet i terninger. Kom det i en skål. Fjern "flipstiverne" fra krabbekødet, skil det med en gaffel. Kom det i skålen med hakket blegselleri, radiseksiver og finthakket løg. Tilsæt eddike, citronsaft, salt og peber. Pisk dressingen sammen. Læg små salatblade (eller snittet salat) i 6 glasskåle. Fordel fyldet over og læg 1 skefuld dressing øverst.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Foie gras terrine med syltet and, ristet foie gras og hindbærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Røræg med tomat og brødUova al sugo e pane eller røræg med tomatsauce og brød er en enkelt lille ret, som kan...
• Fyldte æg med rejer og karryRør en creme af æggeblommer, mayonnaise og krydderier og fyld cremen tilbage i de kogte...
• Coupe Citrus a la DanoiseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!