Logo

Røget laks med æblesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

til 2 personer

2 æbler
dild til pynt
1 dl økologisk cremefraiche 38%
4-6 tynde skiver røget laks
2 tsk dijon sennep

Tilberedning:
Anret laksen på to tallerkner. Skyl æblerne, halver dem og fjern kernehuset. Del dem i kvarte. Rør cremefraiche med sennep, salt og peber. Vend æblerne heri og lad det stå i 5 minutter. Anret æblerne og pynt med dild. Server evt. med ristet rugbrød eller toast.
-----

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.022 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her