Logo

Avocado med rognmousse og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 avocado
1 skive torskerogn
1 tsk frisk klippet purløg
1 spsk cremefraiche 18 %
1 spsk kaviar (stenbiderrogn)
citronsaft
peber
lidt frisk dild

Mos torskerognen og bland den med cremefraiche, purløg og peber.

Skær avocadoen over på langs og fjern stenen.
Dryp avocadoen med citron.

Fyld cremefraiche i de 2 halve avocadoer.
Læg kaviar sammen med cremefraiche i den ene ende af avocadohalvdelene.

Pynt med frisk dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.171 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her