Logo

Avocado med rognmousse og kaviar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 avocado
1 skive torskerogn
1 tsk frisk klippet purløg
1 spsk cremefraiche 18 %
1 spsk kaviar (stenbiderrogn)
citronsaft
peber
lidt frisk dild

Mos torskerognen og bland den med cremefraiche, purløg og peber.

Skær avocadoen over på langs og fjern stenen.
Dryp avocadoen med citron.

Fyld cremefraiche i de 2 halve avocadoer.
Læg kaviar sammen med cremefraiche i den ene ende af avocadohalvdelene.

Pynt med frisk dild.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.388 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tarteletter med svampEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Knækbrød med rejesalatServer en lille rejehapser før middagen - let, lækkert og hurtigt - andet godt brød kan...
• Tunmousse 11En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Turkish delight syllabubEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!