Logo

Avocado med rejer og sauce verte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 avocado
rejer efter behag
ca. 2 1/2 dl cremefraiche 
ca 1 spsk dijon sennep
en god håndfuld dild
saft af 1-2 stk citroner
salt og peber


Skær avocadoerne midt over og fjern stenen.
Brug en ske til at få løsnet avocadokødet fri for skrællen, i et pænt stykke. Dyp dem i masser af citronsaft, ellers bliver de brune.
Skær et par skrå snit i den tykke ende uden at skære den over, og læg dem på en tallerken, og giv dem så et lille tryk så det ligner en vifte.
Læg en lille håndfuld rejer hen over, eller hvis du er vild med rejer, så en stor håndfuld.
Bland de øvrige indgredienser sammen i en skål.
Der skal også lidt citronsaft i sauce verten, men hvor meget er efter behag.
Hæld saucen over rejer og avocado, pynt med lidt dild ell purløg.
Server med ristet brød og et glas hvidvin.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.404 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• 3 terrinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Løgtærte med tomat Denne tærte er beregnet som en forret eventuelt serveret med en dressing. Men tærten kan...
• Auberginepuré med tun En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!