Logo

Avocado og citrussalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Avocado og citrussalat

 

Server denne friske og delikate salat som tilbehør til fx kogt eller stegt torskerogn eller som en lille forret. Arbejdstid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

#

1 hoved hjertesalat eller anden grøn salat

1 avocado

1 rød grapefrugt

1 appelsin

½ rødløg

 

Dressing:

1 spsk grapesaft

1 spsk appelsinsaft

1 spsk olie

salt og peber

*

 

Skyl og slyng salatbladene og anret dem på to tallerkener.

Halver avocadoen, fjern sten og skræl og skær den i tynde skiver.

Skær skrællen af grapefrugt og appelsin og skær frugten ud mellem hinderne.

Vend den sammen med avocadoen og anret på salaten.

Pil rødløget og snit eller hak det fint.

Pres saften af skallerne og pisk dressingen sammen.

Dryp den over salaten og drys med rødløg.

 

Avocado og citrussalat

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin



 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 239 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Salat med avocado og baconSprød bacon og blød avocado er de to ingredienser, der gør denne salat både fyldig og...
• Avocadosalat med stenbiderrognStenbiderrogn kaldes også "dansk kaviar" og er i sæson netop nu. Her er et enkelt og...
• Kold avocadosuppe med røde kidneybønner og grønsagschipsKold suppe? Jo, gi' det en chance! Avocadosuppen er mild og læskende på en varm sommerdag....
• GelerandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os