#
4 små avocado 
lidt citronsaft 
4 halverede pimentfyldte oliven 
lidt røde ringe af frisk rød chili 
Tunmousse: 
1 ds  velafdryppet tunfisk, 150 g netto 
1 lille bæger yoghurt naturel 
1-3 tsk finthakket rød chili 
3 spsk hakket pimentfyldte oliven 
3 spsk hakket persille 
lidt citronsaft 
salt og peber 
Tilbehør: 
12 cherrytomater 
1 spsk hakket persille 
4-6 skiver toast el. sandwichbrød 
*
Pisk tun og yoghurt sammen til en blød sammenhængende masse. 
Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til. 
Halver avocadoerne og fjern stenen. 
Gnid lidt citronsaft i hulningen. 
Fordel tunmousse i dem og pynt med oliven og chiliringe. 
Læg 2 halve avocado på hver tallerken. 
Halver cherrytomaterne og stik dem på 4 små træspid. 
Drys med persille og læg dem ved retten sammen med ristet brød.