Logo

Beignets dej - frituredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Beignetdej også kaldet frituredej er nem at lave og kan bruges til mange ting så som rejer, grøntsager eller kød. Dejen kan krydres efter ønske med for eksempel paprika afhæning af andre ingredienser.

 

100 g hvedemel
3 spsk olivenolie
et par æggehvider

100 g hvedemel røres lind med 3 spsk olivenolie, lidt salt og et glas lunkent vand.
Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt.
Vend æggehviden i dejen.
Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (12 stemmer)
Siden er blevet set 10.944 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tomatgelé med flødepeberrod En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krabbesnack med wasabi-dipApperitif, forret eller bare lidt lækkert ind imellem - men kun hvis I fortjener det ;-)
• Varme asparges med appelsinsmørsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Vaniljedessert med bærEn farvestrålende, frisk og kaloriefattig dessert. Basis er en letsødet, fedtfri kagebund...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!