4 couverter. 
Røget lammerose med honning marineret tranebær, mandarin fileter og flødepeberrod. Brødpinde serveres dertil. 
0,300 kg røget lammekølle
0,026 kg tranebær
0,050 kg Akacie-honning
2 stk mandariner
Flødepeberrod: 
2 dl  piskefløde 38%
½ citron
1 tsk  flormelis
0,040 kg revet peberrod
Feldsalat og endivie salat
Honning marineret tranebær: 
Akacien varmes i skål i vandbad og hældes derefter i en gryde og tranebærene tilsættes. Der gives et lille opkog. 
Trække på køl 2 timer ved 5°. 
Peberrodsalaten: 
Fløden piskes let og revet peberrod, citronsaft, flormelis vendes deri. 
Røget lammekølle skæres i tynde skiver og formes som roser. 
Anret på fad, pynt med endivie salat og feldsalat. 
Server Brødpinde dertil.