Logo

Blå pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Danablu-creme:
100 g flødeost naturel
100 g Danablu
25 g hakkede valnøddekerner
evt. lidt fløde
 
Pandekagedej:
1 1/2 dl sødmælk
1 dl pilsner-øl
1 æg
2 dl hvedemel
4 spsk olie
1 knsp salt
lidt smør
 
Tilbehør:
blåbær friske eller frost
25 g valnøddekerner
 *

 

Danablucreme: Mos flødeost og Danablu sammen og tilsæt valnødderne.
Er cremen meget fast, kan man røre lidt fløde i.
Pandekager: Pisk dejen sammen og kom lidt smør på panden til stegning af den første pandekage.
Bag 8-10 tynde pandekager.
Servér dem varme rullet om Danablucremen, og pynt med valnødder og
blåbær
 
Tips: Blåbærrene kan erstattes af blåbærsyltetøj, som er rørt op med lidt porsesnaps.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.205 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chili- og hvidløgsrejerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rødkålsråkost med æble og appelsinServer en lækker råkostsalat som forret eller tilbehør. Rester er gode som en sund...
• Filodejskurv med kræmmerhuse af røget hellefisk og flødeost.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cappuccino cremetHonning giver en fin smagsbrydning til en kop cremet cappuccino - kaffen smager specielt...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!