Logo

Ristede lammenyrer på salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammenyrer
olie til stegning
½ l. kærnemælk
25 g smør
rød salat
alm. Grøn salat, endivie salat eller friske mælkebøtteblade
¼ dl tør vermouth

Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Nyrerne tørres omhyggeligt skæres i tynde skiver og ristes på panden i olien med fuldt blus til væden er trængt ud. Smid fedtstoffet ud. Steg dem nu i smørret til de er brune udenpå.

Anrettes på et fad oven på salaten skåret i tynde strimler.

Panden koges af med vermouthen og skyen hældes over nyrerne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.853 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her