Logo

Blæksprutter i tomatmarinade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du vil serverer blæksprutte som forret til gæsterne, så prøv denne opskrift på blæksprutte i tomatmarinade. Server gerne denne lækre ret med brød og citronbåde, samt persille.


1 kg friske blæksprutter (evt. dybfrosne)

Marinade:
1 1/2 dl olivenolie
2 spsk vineddike
2-3 fed hvidløg
2 spsk tomatpuré
saft af 1 citron
salt, peber

*

Gør de friske blæksprutter i stand.

Frosne sprutter skal bare tø igennem.

Kog dem i letsaltet vand 20-40 min afhængig af størrelsen.

Skær de afdryppede blækspruttekroppe i 1/2 cm tykke ringe og armene i stykker.

Marinaden:
Pisk olie og eddike sammen med presset hvidløg og tomatpuré, tilsæt citronsaft og krydderier.

Hæld marinaden over de kolde blækspruttestykker og stil salaten i køleskabet mindst 4 timer inden servering, gerne til næste dag.

Tips: Drys evt. med hakket persille inden serveringen og byd godt brød og citronbåde til

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakseruller på rissalatEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Andelever med blåskimmelost og løgmarmeladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede grønsager med brisler og karrysauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Jordbærtærte med hyldeblomstcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os