Logo

Bourgogne-snegle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er opskriften på en simpel men lækker forret, der er fransk-inspireret. Retten består af grillede snegle, der serveres med lune flutes, og måske et lækkert glas rødvin.


60 snegle (fra dåse)
500 g smør
4 fed hvidløg
10 skalotteløg
4 bundt persille
dijon sennep
salt
peber

*


Ingredienserne æltes godt sammen. I bunden af husene kommes lidt sneglesmør, derefter sneglen og der lukkes med sneglesmøret. Grilles i ovn i 8-10 min.

Severes med lun flûte.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.286 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rejesalat med aspargesDet gælder om at nyde den korte sæson for de friske danske asparges før det er slut....
• Crostini med rejecremeSprøde små brødskiver med krydret rejecreme - dette er den perfekte start på en god middag
• Røget hellefisk med spinat og ingefær krydret Beurre BlancEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MokkabuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os