Logo

Snegletærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Forret

4 plader frossen butterdej
1 ds snegle
4 spsk friskhakkede krydderurter, fx. dild, persille og basilikum
2 fed hakket hvidløg
125 g gedeost (chevreaux eller cabridoux)
æg til pensling

Rul den optøede butterdej tyndere med kagerullen.Hæld væden fra sneglene og skær dem i mindre stykker. Fordel snegle, hvidløg og krydderurter i små tærteforme. Skær gedeosten i skiver og læg den øverst. Læg dejen over som låg og tryk den godt til langs kanten. Skær et par ridser i hver og lav et lille hul i midten, så dampen kan slippe ud. Lad tærterne hvile en time og bag dem ca. 10 min. ved 225 midt i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her