Logo

Braiserede bøffer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Braiserede bøffer laves af hakket oksekød med bacon og tomater. Server retten med det ristede bacon og kartoffelmos. Lækkert og nem aftensmad for hele familien. En perfekt vinterret.


800 g hakket oksekød
smør til stegning
2 løg
1 dåse flåede tomater
8 skiver bacon
lidt grønt

*


Kødet formes til 4 bøffer, der brunes i smør på en pande og krydres med salt og peber.
Bøfferne tages op.
Løgene hakkes groft og ristes let på sammen pande.
Kom de flåede tomater på og mos dem lidt.
Lad det koge godt igennem.
Læg bøfferne heri og lad dem braisere under låg nogle min.
Smag til med salt og peber.
Drys med hakket grønt og server med ristet bacon og kartoffelmos.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.023 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hvidløgsrejer En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med høns i aspargesSom en del af de varme retter kan du servere en sand klassiker: Tarteletter. I denne...
• Kantareller med persille og skalotterDenne ret er perfekt til grillen, som lækkert tilbehør til pølsene eller bøfferne. Og så...
• Grund-gelatoEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!