Denne klassiske, italienske appetizer/snack består af
ristede stykker flûtes med lækker topping og kan varieres på mange måder alt
efter smag. Prøv fx denne
# Ingredienser
8 skiver flutes
1 spsk olie
1 tsk havsalt
80 g gedeost
4 spsk friskost, fx Buko
1 spsk citronsaft
salt og kværnet sort peber
250 g varmrøget laks, skåret i mindre stykker
frisk dild
* Tilberedning
Vend brødskiverne med olie og havsalt.
Rist dem gyldne og sprøde i ovnen ved 200 °C i ca 10 min.
Blend gedeost og friskost til en glat konsistens med en
stavblender.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Smør brødskiverne med gedeostecremen og fordel
laksestykkerne derpå.
Drys med kværnet peber og frisk dild.
Energi pr person: 1399 Kj/333 kcal. Næring pr 100 g: Protein:
16 g. Kulhydrat: 11,5 g. Fedt: 14 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +