Logo

Butterdejspakker med oksekød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg (hakket fint)
250 g hakket oksekød
½ ds tomatpure
salt og peber
oregano eller merian
1 dl vand
olie til svitsning
2 plader butterdej

Olien varmes i en gryde, tilsæt løget og lad det stege ca. 2 minutter.
Kom kødet i gryden og brun det.
Tilsæt tomatpure, krydderier og vand, lad det småkoge i ca. 10 minutter.
Når blandingen er afkølet, rulles butterdejen ud.
Skær butterdejen i firkanter.
Nu kommes der en skefuld i midten, lav en trekant ud af hver butterdej og pensl dem med æg.
Tryk kanterne med en gaffel.
Bages ca. 20-25 minutter ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.423 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her