Logo

Røget hellefisk med rødkål og kastanjer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røget hellefisk i skiver
150 g skalotteløg i tynde skiver
2 spsk olivenolie
1 kg rødkål i tynde strimler
1 dl rødvinseddike
1 dl vand
3 spsk sukker
½ kg friske kastanjer

Varm olie i en tykbundet gryde, sauter løg i ca. 5 minutter, kom herefter den snittede rødkål i gryden og vend sammen med løg, tilsæt vineddike, vand og sukker og lad kålen simre under låg i ca. 40 minutter, rør jævnligt.

Skær et kryds i kastanjerne og kog dem i vand i ca. 5 minutter, pil herefter kastanjerne og vend dem i rødkålen, lad retten simre i yderligere 10 - 15 minutter, smag til med salt og peber.

Anret rødkålen på et varmt serveringsfad, arranger den skivede røgede hellefisk ovenpå rødkålen.

Hertil serveres groft brød, eller nykogte aspargeskartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.641 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her