Logo

Røget hellefisk med rødløgssalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g røget hellefisk
2 rødløg
1 l. vand
2 spsk chilisauce
1-2 tsk olivenolie
½ dl hakket dild
½ tsk salt

Hellefiskskiverne rulles sammen og anrettes på et fad. Løgene pilles og skæres i ringe. Vandet koges op og hældes over løgene. Dryppes af i en si efter 5 min. Løg, chilisauce, olivenolie, dild og salt røres sammen, evt. med 1-2 spsk vand. Salaten lægges i midten af fadet og pyntes med ekstra dild.

Serveres med groft brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her