400 g  røget hellefisk i skiver 
30 g  smør
400 g  frisk renset spinat
 Salt
 Peber friskkværnet
 
Beurre Blanc: 
½ dl  lys vineddike
1 ¼ dl  tør hvidvin
100 g  finthakket skalotteløg
1 cm. finthakket frisk ingefær
2 spsk  fløde
150 g  smør i tern
Kog eddike, vin, løg og ingefær i en tykbundet gryde, til der er ca. 2 spsk tilbage, rør fløden i, tag gryden af varmen og pisk de kolde smørstykker i saucen lidt ad gangen, til saucen er glat og jævn. Smag saucen til med salt og peber, server med det samme.
Smelt smørret i en tykbundet gryde og steg den rensede spinat i et par minutter eller til den er blød, smag til med salt og peber.
Anret spinaten på et serveringsfad, herpå lægges den skivede røget hellefisk, sauce serveres i skål ved siden af.
Hertil serveres groft brød, eller nykogte små kartofler.