Logo

Røget hellefisk med spinattarteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g røget hellefisk, 8 skiver
8 tarteletter
450 g frossen helbladet spinat
2 dl piskefløde
30 g smør
salt
½ tsk revet muskat
dild, til pynt
tomatbåde til pynt

Spinaten optøes. Smørret smeltes i en gryde. Væden hældes fra spinaten, som kommes i gryden. Fløde og krydderier tilsættes. Spinaten dampes til fløden er jævnet. Tarteletterne varmes. Hellefisken udskæres ved at skære fra rygbenet skråt ned. Hellefisken anrettes på et fad og spinaten kommes i tarteletterne, som også sættes på fadet - pyntes med tomatbåde og dild.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her