Logo

Butterdejssnitter, fyldte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pk. frossen butterdej (300 g )
200 g kogt skinke
1 løg
20 g smør
1 æggeblomme
Birkes

Optø butterdejen.
Skær den ud i 5 cm. store kvadrater.
Hak skinken, pil og hak løg, og svits begge dele i smør på en pande.
Lad fyldet afkøle lidt og fordel det på halvdelen af butterdejsstykkerne.
Læg de andre dejstykker over og tryk kanterne god sammen med en gaffel.
Snitterne pensles med æggeblomme (rørt op med lidt vand) og drysses med birkes.
Stil snitterne på bageplade og bag dem i ovnen ved 220ºC i 10 - 15 min.
Serveres lune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.159 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her