Logo

Skinke-toppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg, hårdkogte
100 g røget skinke
1 ¾ dl cremefraiche 18%
2 tsk purløg, fintklippet
paprika
2 skive husblas
salat

Hak æg og skinke, og bland med purløg, cremefraiche og paprika. Rør den smeltede husblas i, og fordel det i 4 oliesmurte portionsforme. Stil dem i køleskab i 3-4 timer, til de er stivnede. Vend dem ud på tallerkner pyntet med salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.869 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her