Logo

Champagnegratinerede østers

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Champagnegratinerede østers 

 

# Ingredienser

2 skalotteløg.
1 tsk smør.
2 dl tør champagne eller anden mousserende vin.
2 dl piskefløde.
1 tsk fintrevet skal fra ubehandlet citron.
salt og hvid peber. 
12 østers.
20 g parmesan.
1 spsk hakket purløg.

 

* Tilberedning

Hak skalotteløg fint og svits dem ved svag varme i en gryde med smør til de er blanke.

Tilsæt champagne og fløde og kog saucen ind til ca halvdelen.

Smag til med citronskal, salt og hvid peber.

 

Åbn østers og hæld væden ned i saucen.

Læg de åbne østers i en bradepande og kom en skefuld sauce over hver.

Drys med revet parmesan og grill dem 3-4 min under grillen i ovnen.

Server med hakket purløg over og evt. lidt revet citronskal.

 

 

Energi pr person: 1087KJ/260Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 3,8 g. Kulhydrat: 2,4 g. Fedt: 15,5 g.

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 139 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?