# Ingredienser
2 skalotteløg.
1 tsk smør.
2 dl tør champagne eller anden mousserende vin.
2 dl piskefløde.
1 tsk fintrevet skal fra ubehandlet citron.
salt og hvid peber.
12 østers.
20 g parmesan.
1 spsk hakket purløg.
* Tilberedning
Hak skalotteløg fint og svits dem ved svag varme i en gryde
med smør til de er blanke.
Tilsæt champagne og fløde og kog saucen ind til ca
halvdelen.
Smag til med citronskal, salt og hvid peber.
Åbn østers og hæld væden ned i saucen.
Læg de åbne østers i en bradepande og kom en skefuld sauce
over hver.
Drys med revet parmesan og grill dem 3-4 min under grillen i
ovnen.
Server med hakket purløg over og evt. lidt revet citronskal.
Energi pr person: 1087KJ/260Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
3,8 g. Kulhydrat: 2,4 g. Fedt: 15,5 g.
Brug madABCs Madplan
til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og
velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +