Logo

Champignon med gedeostedip

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

225 g frisk gedeost
4 spsk cremefraiche
2 spsk klippet purløg
450 g markchampignon
2 æg
Salt
peber
75 g tør brødkrumme
Olie til stegning
1 spsk citronsaft

Rør osten blød i en skål sammen med cremefraiche og purløg. Smag til med salt og peber. Skær store champignon i mundrette stykker. Dyp svampene i sammenpisket æg og dernæst i brødkrumme så de er helt dækket. Varm olien op og steg svampene 1-2 minutter til de er sprøde. Server dem til gedeostedippen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.843 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her