Logo

Citronmarineret laks med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citronmarineret laks med peberrod

400 g laksefileter

Marinade:

2 dl citronsaft

2 spsk olivenolie

2 forårsløg

1/2 tsk sukker

1 tsk bordsalt

1 knivspids peber

Tilbehør:

1 dl cremefraiche 18%

frisk peberrod

Pynt: 5 kviste frisk dild

Tilbehør: Flûtes

 

Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad.

Bland marinaden med finthakket forårsløg (eller purløg) og hæld den over.

Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.

Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis, pynt med dild.
Smag cremefraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flûtes.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.350 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lammelevermousse med tomatcoulisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Asparges med hollandaise sauceKlassisk og helt guddommeligt - spæde asparges, som bare smelter på tungen og som her...
• Minirösti med laksEn lækker lille forret som giver fine brydninger mellem sprøde rösti, salt laks og frisk...
• Karamel og honning isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os