Logo

Citronmarineret laks med peberrod

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Citronmarineret laks med peberrod

400 g laksefileter

Marinade:

2 dl citronsaft

2 spsk olivenolie

2 forårsløg

1/2 tsk sukker

1 tsk bordsalt

1 knivspids peber

Tilbehør:

1 dl cremefraiche 18%

frisk peberrod

Pynt: 5 kviste frisk dild

Tilbehør: Flûtes

 

Skær laksen i tynde skiver og læg dem på et fad.

Bland marinaden med finthakket forårsløg (eller purløg) og hæld den over.

Lad laksen trække køligt i 1-2 timer.

Hæld marinaden fra fisken og anret den portionsvis, pynt med dild.
Smag cremefraiche til med reven peberrod og server det til sammen med flûtes.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.963 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Avocado med creme fraiche og kaviarEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ostegratinerede kammuslingerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Blåmuslinger - pistacie - mint - Peberrod Sabayonne BlancHvis du vil imponere dine gæster med den helt store forret så prøv denne opskrift på...
• Appelsinfromage med mandelsmagEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os