Logo

Citronmarineret laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 laksefilet
4 citroner
1 appelsin
frisk peber
cremefraiche
hakkede urter

Laksen skæres i skiver, der lægges lagvis i et fladt fad.
Der drysses friskkværnet peber på hvert lag.
Til sidst hældes saften af citronerne og appelsinen over.
Saften skal dække laksen. Stilles koldt i 2 døgn.
Man kan tydeligt se hvornår retten er færdig, idet laksen skifter
farve til en lækker lyserød kulør.
Serveres på italiensk Filone, eller andet godt brød, med cremefraiche
rørt op med rigelige mængder krydderurter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.694 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lakseruller med rævesauceDu kan portionsanrette lakserullerne med salat som en forret eller skære dem i lidt...
• Ande RilettesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede artiskokhjerterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!