Logo

Lakserogn i tang

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Personer

1 plade tang
50 g lakserogn
2-3 spsk klæge kogte ris (sushiris)
evt agurk eller lime.

Skær tangen ud i passende strimler ca. 3-5 cm lange. Form risen til valnødde store klumper. Rul tangen omkring og fyld rogn oveni. Pynt evt. med papirstynde skiver af agurk eller lime.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her