Logo

Dampet helleflynder med asparges og citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dampet helleflynder med asparges og citron


Skær fisken ud i stykker på ca. 80 g pr person.

Drys med salt og peber og damp den sammen med de ordnede asparges, brug gerne både hvide og grønne.

Tag fisk og asparges op når de er færdige.

Anret helleflynderen på en tallerken med spæde spinatblade i bunden, dernæst de dampede asparges og slut af med helleflynderen.

Lav en vinaigrette på citronsaft, revet citronskal og olie og dryp lidt over fisken og på tallerkenen.

Pynt tallerkenen af med friske ærteskud og tynde strimler af citronskal.

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 347 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gode kokketip til fantastisk fiskDanskerne oversteger deres fisk. Få tip til at få fisken til at smage himmelsk.
• Grillet havtaske med bacon og sommergrønt og Grillede jomfruhummereDet er en rigtig luksus-menu, vi har på tapetet her: jomfruhummere og havtaske. Det er den...
• Pernilles fiskefrikadeller med courgette og krydderurter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun æblekage med makroner og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os