Logo

Dampede muslinger i hvidvin og urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Som hovedret beregnes 1 kg muslinger pr, portion. Som forret ca. 500 g

2 kg muslinger
1 løg i tynde både
4 fed hvidløg
2 glas hvidvin
1 lille skvat Pernod
1 stor kvist timian
1 stor dusk persille
lidt havsalt og friskkværnet peber

Muslingerne stilles i vasken i en stor skål under rindende vand i en halv time for at skylle evt. rester af sand ud af dem.
Muslinger, der ikke lukker sig efter et let dunk mod vasken, skal kasseres.
Steg løg og hvidløg i olien, uden at de tager farve.
Tilsæt hvidvin, Pernod og krydderurter, og kog i 2 min.
Tilsæt muslingerne, læg låg på, og skru op for varmen.
Ryst gryden lidt undervejs.
Når muslingerne har åbnet sig er de færdige - det tager cirka 5-10 min.

Server muslingerne i dybe tallerkener.
Server brød i store klodser til.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 9.841 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kylling, kogt, i champignonsauceEn dejlig kombination der også kan serveres i tarteletter som forret
• Tigerrejer på spidEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kold KrikandEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærsalat med ostespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os