½ pk. fettucine 
500 g rå tigerrejer med skal 
1 spsk jomfruolivenolie 
1 spsk smør 
3 fed hvidløg fint hakket 
1 håndfuld persille fint hakket 
1 halv citron 
salt, peber 
tabasco 
Pil rejerne men lad halen sidde, og fjern tarmene. Kog pastaen som anvist på pakken. 2 minutter før pastaen er færdig, smeltes smørret i en stor/dyb pande og hvidløgene svitses deri (hold lidt tilbage). Tilsæt rejerne, og steg dem til de ikke længere er gennemsigtige (ca 2 min). Hæld vandet fra pastaen og kom pastaen, det sidste hvidløg og hakket persille op i panden til rejerne. Vend det hele hurtigt. Press saften af den halve citron over panden, tilsæt friskkværnet salt & peber og ca 10 dråber tabasco. Vend det hele hurtigt igen og tag af varmen. 
Serveres straks med frisk flûtes. 
(Australsk)