Logo

Dolmader

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dolmader, her lavet på sølvbeder, tomat, agurk og pate kan serveres som forret. Husk at sølvbeder kaldes også for bladbeder eller mangold.

 

1 kop paté efter eget valg ( fx Hasselnøddepaté )
1 kop hakkede tomater og agurker
10-15 unge bløde sølvbeder (chard leaves) eller store spinat blade

Dette er en rå version af fyldte vinblade.
Skær stokkene af sølvbederne/spinaten (gem dem til at lave grøn saft af eller brug dem som grønsags snacks).
Vask bladene og tør dem med et rent viskestykke.
Tag et blad og kom en tyk stribe paté i bunden eller den brede ende.
Oven på lægges hakkede tomater og agurker og der rulles. Der bliver 10-15 dolmader.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.508 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spinat- og rucola med grillede peberfrugterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hornfisk, bagt, med grov sennepscremeEn nem, men lækker opskift med hornfisk. En perfekt ret til hornfisksæsonen i april-juni...
• Svamperisotto - TrangiaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rådhuspandekager 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os