Logo

Farsbrød med gorgonzola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

500 g hakket svine- eller oksekød
1/4 l. piskefløde
2 finthakkede løg
1 glas eller 250 g friske finthakkede champignoner
50 g koncentreret tomatpuré
1 tsk hvidløgssalt
groftkværnet peber
2 spsk hvedemel
15 g smør
1 æg
30-40 g gorgonzola-ost
250 g mozzeralla-ost

Ovnen indstilles på 185ºC.
Et ovnfast fad smøres.
Farsen røres sammen med halvdelen af fløden, løg, æg, hvedemel, tomatpuré, hvidløgssalt/hvidløg, (salt), peber og champignoner.
Det hele kommes i fadet, og det resterende smør fordeles over farsen sammen med gorgonzola og mozzarella.
Resten af piskefløden hældes over.

Fadet sættes på midterste rille i ovnen ca. 40-50 minutter.
Farsbrødet serveres i skiver med ris eller pasta til.

Tips:
Du kan også ligge halvdelen af farsen i fadet, ligge gorgonzolaen herpå og så fordele resten af farsen herudover, og så drysse mozzarellaen ud over

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.216 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gedemousse med skovsyresauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skinke florentinerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Græsk SaganakiEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Festlig nytårsmenu til hele familienForbered en lækker menu til årets sidste festlige aften
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os