Dej: 
30 g gær 
2 ½ dl vand 
350-400 g hvedemel 
1 tsk  salt 
3 spsk  olivenolie 
 
Fyld: 
500 g skaldyr 
3 dl piskefløde 
2 stk æg 
150 g ost 
salt og peber
  
Gæren smuldres i en røreskål og udrøres i lidt af det lunkne vand, hvorefter resten af vandet tilsættes. 
Rør olien i og tilsæt saltet og det meste af melet. 
Hæver lunt i 30 minutter. 
Del dejen i 24 stykker, som rulles ud i cirkler. 
12 forme smøres med olivenolie, og dejstykkerne lægges i. 
Æggene piskes let og tilsættes fløde, salt og peber. 
Skaldyr og reven ost vendes i. 
Fyldet fordeles i de 12 forme, og låg lægges på. 
Madtærterne pensles med æggeblomme og bages i 20 minutter på nederste ribbe ved 200°C.