Logo

Festtarteletter med ratatouille og pesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Fyld til 8 festtarteletter:
1/2 Squash
1/2 Aubergine
1 Rødbede
3 fed Hvidløg
1 Løg
Olivenolie

Alle grønsager skæres i skiver/strimler og ristes i olivenolien. Dette fyld kommes i tarteletterne. Pesto lægges på toppen og gratineres i ovnen ved 200º i ca. 3 minutter.

Pesto:
1/2 bdt basilikum
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
25 g parmasanost
1 dl olivenolie

Basilikum blendes med hvidløg, pinjekerner, parmasanost, og olivenolie tilsættes under blendningen. Smag til med salt og peber.
Pynt: Frisk basilikum.
--
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.077 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stegt rød knurhane, varm mayonnaise og waldorfsalat.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvidløgsrejer med cherrytomaterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tarteletter med høns og sølvbedeTarteletten kommer i mange variationer. De klassiske versioner er med kylling, høns, rejer...
• Små tomattærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os