Logo

Fettuccine i laksesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(linguine al salmone) 4 personer

200 g røget laks
2 stk gulerødder, revet groft
1 stk Zucchine, revet groft
1 stk porrer i skiver
1 fed hvidløg hakket
1 d olivenolie
1/4 l piskefløde (Panna Cousine)
1/2 stk Citron - revet skal af
500 g Fettuccine (båndpasta)
salt & peber

Sæt rigeligt vand over til pastaen, brug en stor gryde idet vandet skal dække.
Vent med at salte vandet indtil det koger op igen efter at pastaen er kommet i, så optager pastaen mest salt.
Gulerod og Zucchine renses og rives groft på et rivejern.
Porren skæres i tynde skiver. Hvidløget pilles, halveres, hakkes og varmes i olivenolien.
Grøntsagerne tilsættes, der røres godt, og de svitses i ca. 5 min. uden at branke.
Tilsæt fløde og citronskal. Skær laksen i strimler.
Kog pastaen al dente og hæld vandet fra.
Bland den straks med fløde-grønsagssaucen og laksen.
Serveres som primo eller secondo med godt italiensk olivenbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Blæksprutter i tomatmarinadeHvis du vil serverer blæksprutte som forret til gæsterne, så prøv denne opskrift på...
• Portobellosvampe med hvidløgsostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Carpaccio af kalvEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• BanankoldskålKoldskål laves traditionelt på kærnemælk samt æg, og sukker. I dette tilfælde bruges banan...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!