Dej: 
100 g  koldt smør 
175 g  hvedemel 
½ tsk  salt 
 
Fyld: 
1 ½ rødløg 
2 fed hvidløg 
1 skive toastbrød 
1 lille æble 
100 g  bacon i tern 
2 æg 
2 dl mælk eller. 1 dl  mælk og 1 dl  fløde 
1 forårsløg 
1 dl  klippet purløg 
frisk timian 
salt, peber, muskat
2 spsk  rapsolie
 
Dejen samles med en æggehvide eller 1 ½ spsk  vand.
Forbages i ca. 12 min. ved 200°C
Olien opvarmes i en pande. 
Rød- og hvidløg opvarmes i olien uden at brune. 
Bacon, æble (skåret i tern) purløg og forårsløg tilsættes. 
Lidt peber drysses over.
Skorpen skæres af toastbrødet, der skæres i små tern, som fordeles på den forbagte dej. 
Frisk hakket timian drysses over. 
Løg- og baconfyldet hældes over også. 
Æg, mælk/fløde og lidt salt og muskat piskes sammen og hældes over fyldet. 
Drysses med reven ost og bages ved 180°C i ca. 20 min.
Serveres med grøn salat